Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Bezorgen

BEZORGEN TIJDENS CORONA

Normaal gesproken gelden de onderstaande voorwaarden voor het laten bezorgen van onze producten. In deze tijd willen we deze wat versoepelen. De minimale afname is 15 euro en we bezorgen dan gratis je bestelling binnen Zoetermeer, Bleiswijk en Benthuizen

Omdat onze organisatie niet is ingericht op veel bezorgingen aan huis vragen wij je de bezorgbestelling twee dagen van tevoren per e-mail te plaatsen (onze producten kun je als vooronderzoek vinden op webshop.jongeriusbakker.nl) via info@jongeriusbakker.nl. Ons kantoor is in het weekend gesloten; op zaterdag en zondag kunt daarom GEEN bezorgbestellingen plaatsen voor maandag. Wij kunnen dan voor je inschatten of we de bezorging op de gewenste dag kunnen verzorgen. Geef in de e-mail duidelijk aan wat je wil bestellen, voor wie de bestelling is en voor welke datum je wil bestellen. Betalen gaat via een betaalverzoek per e-mail (vooraf betalen).

BEZORGEN NA CORONA
Vanzelfsprekend kun je ook producten bestellen bij Jongerius Bakker. Om er zeker van te zijn dat wij de producten op voorraad hebben, adviseren wij je je bestelling een dag van tevoren tussen 10 en 15 uur op te geven. Je kunt je bestelling doorgeven door te bellen met de winkel waar je de bestelling op wil halen. Je kunt ook via onze webshop bestellen, betalen en een keuze voor een winkel maken.

LET OP: 24, 30 EN 31 DECEMBER BEZORGEN WIJ NIET BIJ PARTICULIEREN VANWEGE DE DRUKTE IN ONZE WINKELS. DANK VOOR JE BEGRIP!

Wil je de bestelling laten bezorgen? Dat kan vanaf een bestelling van minimaal 25 euro. Vanaf 75 euro per bestelling is de bezorging gratis; onder dat bedrag kost het bezorgen 5 euro. Je kunt je bezorging tussen 10 en 15 uur doorbellen via telefoon 079 331 22 16. Is bestellen via e-mail makkelijker voor je? Dan kun je gebruik maken van het volgende e-mailadres: info@jongeriusbakker.nl. Je kunt je bestelling doorgeven tot 15 uur voor de volgende dag (Voor maandag kan er op vrijdag tot 15 uur besteld worden; in het weekend is het kantoor van Jongerius Bakker gesloten.).

Geef je je bestelling door via ons e-mailadres, dan ontvang je een bevestiging. Geen bevestiging ontvangen? Dan kan er iets mis zijn gegaan met de verzending of ontvangst van de e-mail. Bel dan met 079-3312216. Zonder ontvangstbevestiging kan Jongerius Bakker niet garanderen dat de bestelling is verwerkt. 

Bestelvoorwaarden
Je bestellingen kun je afhalen bij jouw Jongerius Bakker filiaal en ze kunnen ook tussen 9.30 en 11.00 uur worden bezorgd. Wij kunnen bestellingen vanaf een bedrag van 25 euro bezorgen. Voor bestellingen tot een bedrag van 75 euro vragen wij een vergoeding van 5 euro. Bestellingen boven de 75 euro worden gratis bezorgd. Bezorgingen kunnen alleen in Zoetermeer en Bleiswijk plaatsvinden.

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

KONINGSDAG!

Maandag 26 en dinsdag 27 april heerlijk oranje gebak in onze winkels! Bestel en wees zeker van het lekkers. Bestellen kan via onze winkels en via onze webshop (minimal...

Meer nieuws...