Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Bestellen seizoensproducten

Iedereen van Jongerius Bakker staat de komende weken klaar om de seizoensproducten met veel toewijding en betrokkenheid te maken. Van roomboter amandelletters, tot sierlijke rode tulbanden, van de inmiddels niet meer weg te denken pietenbol tot onze inmiddels redelijk beroemde appelbeignets en oliebollen!

Wanneer u naar aanleiding van onze decemberproducten speciale wensen heeft, denken we graag met u mee. Een bijzondere amandelletter, een pakketje waarin verschillende producten gecombineerd worden of een lekkernij met een logo of wens erop? Er zijn veel variaties mogelijk.

Korting
Wanneer u grotere aantallen per product bestelt, dan kunnen wij u een staffelkorting aanbieden. Deze staffelkorting wordt over de brutoprijs berekend. Uiteraard geldt ook voor u de aanbiedingsprijs van onze actieproducten. De looptijd staat bij de producten vermeld.

Afname van 25 tot 49 stuks: 5% korting
Afname van 50 tot 99 stuks: 10% korting
Afname van 100 stuks of meer: 15% korting

Uitzonderingen op deze staffel zijn onze chocoldeletters Oud&Nieuw producten. Bij een zeer grote afname kunnen we uiteraard een aangepaste offerte sturen.

Heeft u een vraag? Wij horen het graag via info@jongeriusbakker.nl enmaken dan voor u een offerte op maat. Ook via 079-3312216 staan wij u graag te woord.

Wij wensen u alvast een bijzondere en aangename decembermaand toe!

Bestellen

Vanzelfsprekend kunt u ook producten bestellen bij Jongerius Bakker. Om er zeker van te zijn dat wij de producten op voorraad hebben, adviseren wij u uw bestelling een dag van tevoren tussen 10 en 15 uur op te geven. U kunt uw bestelling doorgeven door te bellen met de winkel waar u de bestelling op wilt halen. U kunt ook via onze webshop bestellen, betalen en een keuze voor een winkel maken.

Wilt u de bestelling laten bezorgen? Dat kan vanaf een bestelling van minimaal 25 euro.Vanaf 75 euro per bestelling is de bezorging gratis; onder dat bedrag kost het bezorgen 5 euro. U kunt uw bezorging tussen 10 en 15 uur doorbellen via telefoon 079 331 22 16. Is bestellen via e-mail makkelijker voor u? Dan kunt u gebruik maken van het volgende e-mailadres: info@jongeriusbakker.nl. U kunt uw bestelling doorgeven tot 15 uur voor de volgende dag (Voor maandag kan er op vrijdag tot 15 uur besteld worden; in het weekend is het kantoor van Jongerius Bakker gesloten.).

Geeft u uw bestelling door via ons e-mailadres, dan ontvangt u een bevestiging. Geen bevestiging ontvangen? Dan kan er iets mis zijn gegaan met de verzending of ontvangst van de e-mail. Belt u dan met 079-3312216. Zonder ontvangstbevestiging kan Jongerius Bakker niet garanderen dat uw bestelling is verwerkt. 

Bestelvoorwaarden
Uw bestellingen kunt u afhalen bij uw Jongerius Bakker filiaal en ze kunnen ook tussen 9.30 en 11.00 uur worden bezorgd. Wij kunnen bestellingen vanaf een bedrag van 25 euro bezorgen. Voor bestellingen tot een bedrag van 75 euro vragen wij een vergoeding van 5 euro. Bestellingen boven de 75 euro worden gratis bezorgd. Bezorgingen kunnen alleen in Zoetermeer en Bleiswijk plaatsvinden.

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

NIEUW: VERRASSING VAN DE MAAND

Januari: Winterse kruidencake

We beginnen 2018 meteen met iets nieuws! De Verrassing van de maand! Elke maand een nieuw product om u mee te verrassen. 

<...

Meer nieuws...