Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

WALKING DINNER 2017


Verspassage Rokkeveen organiseert ook dit jaar weer een sfeervol Walking Dinner. Een avond waarbij u kunt genieten van heerlijke nieuwe decemberproducten van Keurslager Reas, Vishandel Volendam, Alexanderhoeve Rokkeveen, Goudreinet Rokkeveen en Jongerius Bakker. U bent van harte welkom om alvast een voorproefje op de feestdagen te komen nemen! 

Mogen we u verwelkomen? Een kaartje (15,00 euro) koopt u bij onze winkel in Rokkeveen of bij een van de andere deelnemende winkels. De opbrengst van de avond wordt aan de Zonnebloem Zoetermeer-Zuid geschonken.


SPECULAASCAKE MET KRUIDNOTEN


Nieuw in ons assortiment en net op tijd voor de komst van Sinterklaas: speculaascake met kruidnoten! Vanaf 18 november in onze winkels! 


OPENING BUYTENWEGH 2.0


De deuren van onze nieuwe winkel in winkelcentrum Buytenwegh zijn geopend! Wat zijn we blij met het resultaat van de verbouwing. 

 We kijken er naar uit u te ontvangen op ons nieuwe adres: Kentgensplein nummer 24.


De Bakkerscadeaukaart


Heeft u een Bakkerscadeaukaart van 7,50 gewonnen in de Postcodeloterij? Gefeliciteerd!

U kunt de Bakkerscadeaukaart inleveren in al onze winkels. Er zijn een paar kleine spelregels aan de kaart verbonden:

> De kaart moet in één keer besteed worden. Heeft u meer besteed? Dan kunt u op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Indien u minder besteedt vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats.

De Bakkerscadeaukaart is 1 jaar geldig.


Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

WALKING DINNER 2017

Verspassage Rokkeveen organiseert ook dit jaar weer een sfeervol Walking Dinner. Een avond waarbij u kunt genieten van heerlijke nieuwe decemberproducten van Keurslage...

Meer nieuws...