Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

KLEUR MEE VOOR DE BAKKERS!

Lieve kinderen,

De bakkers van Jongerius Bakker bakken door in deze vreemde tijd, maar wat worden jullie gemist in de winkels! Kleur jij deze kleurplaat zo mooi mogelijk voor hen in? Daar worden de bakkers blij van. Vul al je gegevens in, dan krijg je straks als iedereen weer 'gewoon' naar buiten mag iets lekkers uit de bakkerij. De kleurplaat kan worden ingeleverd bij onze winkels.

files/kleurplaat_cupcakes-v2.pdf


NIEUW: KLEINE FEESTJES TAART


Een verjaardagstaart is in deze tijd al snel te groot, omdat we niet met zoveel mensen bij elkaar mogen komen. Maar feestjes moeten nog gevierd worden toch?! Juist nu!

Daarom introduceren wij de KLEINE FEESTJES TAART. Een wit marsepeintaartje voor 6 personen waar ook een scan op kan. Omdat we alles moeten vieren wat er te vieren valt, juist omdat het nu zo'n moeilijke tijd is.

Bestel het taartje in onze winkels of via info@jongeriusbakker.nl. Het taartje kost 9,95 euro en een scan voor dit taartje 2 euro.


PAASBESTELLIJST: PRINT 'M HIER

files/JB_A4EZ_PASEN2020_web.pdf


HOE WIJ IN DEZE DAGEN VOOR U KLAARSTAAN

Onze winkels zijn net als altijd open van maandag t/m zaterdag. We sluiten alleen iets eerder dan voorheen omdat we merken dat in deze bijzondere tijden de klantenstroom anders is. Onze horeca is gesloten i.v.m. de besluiten van de overheid. Mocht daar iets in veranderen door het advies van het RIVM dan laten we u dat uiteraard weten.

U vindt bij de ingang van onze winkels instructies. Bijvoorbeeld over het aantal mensen dat is toegestaan per winkel. Dit is per winkel verschillend vanwege de oppervlakteverschillen. We passen deze instructies toe voor uw veiligheid en gezondheid! U bent meer dan welkom bij ons, maar wel in kleinere aantallen per keer.

Onze bakkers bakken elke nacht vers brood en ander lekkers voor u en dat blijft zo. Wilt u brood bestellen? Bel dan even met de winkel (het liefst een dag van tevoren), dan leggen we het voor u klaar. Zo hoeft u niet mis te grijpen, ook niet als u lange dagen maakt in de zorg of het onderwijs bijvoorbeeld.

Onze winkels in Oosterheem en de Verspassage in Rokkeveen kunnen vanwege het grote klantenaantal en de drukke klantenstroom die daarbij past geen telefonische bestellingen aannemen voor de dag zelf.

In onze winkels werken we niet met handschoentjes, maar we reinigen onze handen met grote regelmaat. Uit onderzoek is gebleken dat dit hygiƫnischer is dan werken met handschoentjes. Vandaar onze keuze.

Onze medewerkers volgen de richtlijnen van het RIVM, dit kunt u ook lezen in de berichten die in onze winkels hangen. Aan u willen we vragen om zoveel mogelijk te pinnen, net als in bijna alle andere winkels. Dank!


LEKKER GENIETEN VAN GEZOND


GOUD voor ons volkorenbrood, wat een feest! Supergezond brood, lekker mals en met een krokante korst en dus een bekroning van het Nederlands Bakkerij Centrum. De keuze voor gezond is nog nooit zo makkelijk geweest :).

We verkopen ons volkorenbrood in verschillende vormen, ook casino bijvoorbeeld. Zo wordt een tosti extra gezond om te eten.


Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

KLEUR MEE VOOR DE BAKKERS!

Lieve kinderen,

De bakkers van Jongerius Bakker bakken door in deze vreemde tijd, maar wat worden jullie gemist in de winkels! Kleur jij deze kleurplaat zo mooi ...

Meer nieuws...