Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Geschiedenis

Jongerius Bakker al 116 jaar een begrip in Zoetermeer!

Wat 116 jaar geleden begon met een enkele winkel is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met elf winkels verspreid over Zoetermeer en Bleiswijk.

In 1901 begon Piet Jongerius een bakkerij in Zoetermeer. Sinds 1979 is het Gert Jongerius die als derde generatie het familiebedrijf voortzet. Een van de doelstellingen van Jongerius Bakker is het meegroeien met de gemeente Zoetermeer. Jongerius Bakker voorziet een snel groeiende gemeente dagelijks van brood en banket. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bakkerij met elf winkels. Er wordt werk geboden aan ongeveer 140 mensen. Ook levert Jongerius Bakker dagelijks producten aan Plus Verheul in Benthuizen en Banketbakkerij De Vlaam in Gouda en omstreken.

De bakkerij, de winkels en het kantoor zijn ingericht met creativiteit en fantasie. Er wordt gewerkt met grondstoffen van een hoogwaardige kwaliteit en met de modernste apparatuur. Het personeel werkt met plezier bij Jongerius Bakker. Door deze combinatie van factoren worden er producten van hoge kwaliteit geleverd. Er is een constante zorg voor kwaliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid.

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

WALKING DINNER 2017

Verspassage Rokkeveen organiseert ook dit jaar weer een sfeervol Walking Dinner. Een avond waarbij u kunt genieten van heerlijke nieuwe decemberproducten van Keurslage...

Meer nieuws...