Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Oktoberfest winkelcentrum Rokkeveen

Van 16 tot en met 28 oktober is het weer tijd voor een vrolijk Oktoberfest in de verspassage van winkelcentrum Rokkeveen. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke Duitse producten, zoals Apfelstrudel, knapperige kaiserbroodjes, hartige brezels en nog veel meer.

Mini workshop broodjes maken!
Op woensdag 18 en woensdag 25 oktober tussen 13.00 en 15.00 uur kun je in onze bakkerij in winkelcentrum Rokkeveen meedoen aan de mini-workshop broodjes maken.

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn welkom om hun eigen stuk deeg te rollen en te vormen tot een mooie vlecht of lekkere krakeling!

Ondertussen wordt kort verteld waar brood van is gemaakt en hoe het komt dat een deeg een broodje wordt door een bezoek aan de oven. Dat belooft lekker en leerzaam bezoekje aan onze bakkerij!

Kinderen kunnen in groepjes van 10 onze bakkerij in, na 15 minuten is het volgende groepje aan de beurt. Ouders zijn tijdens dit bezoek zelf verantwoordelijk voor hun kind(eren).

Woensdag 18 oktober en woensdag  25 oktober Jongerius Bakker Rokkeveen (Quirinegang 77), 13.00 - 15.00 uur entre gratis.

Interesse? Meld je dan in onze winkel vooraf aan!

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

ONZE OLIEBOL: MET GOUD BEKROOND!

Wat zijn we trots! Onze oliebol en onze appelbeignet zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met GOUD! Dat gaan we dit weekend natuurlijk vieren: onze olieb...

Meer nieuws...