Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Bezorgen

BESTELLEN EN BEZORGEN

LET OP: Vanwege de drukte rondom onze eigen winkels bezorgen we vrijdag 24 en vrijdag 31 december niet. Uiteraard is het mogelijk om de dagen ervoor wel te laten bezorgen.

Vanzelfsprekend kun je ook producten bestellen bij Jongerius Bakker. Om er zeker van te zijn dat wij de producten op voorraad hebben, adviseren wij je je bestelling een dag van tevoren tussen 10 en 15 uur op te geven. Je kunt je bestelling doorgeven door te bellen met de winkel waar je de bestelling op wil halen. Je kunt ook via onze webshop bestellen, betalen en een keuze voor een winkel maken.

Wil je de bestelling laten bezorgen? Dat kan vanaf een bestelling van minimaal 25 euro. Vanaf 75 euro per bestelling is de bezorging gratis; onder dat bedrag kost het bezorgen 2,50 euro. Je kunt je gewenste bezorging mailen naar info@jongeriusbakker.nl. Je kunt je bestelling doorgeven tot 15 uur voor de volgende dag (Voor maandag kan er op vrijdag tot 15 uur besteld worden; in het weekend is het kantoor van Jongerius Bakker gesloten.).

Na ontvangst van de bestelling sturen wij een bevestiging en een digitaal betaalverzoek. Geen bevestiging ontvangen? Dan kan er iets mis zijn gegaan met de verzending of ontvangst van de e-mail. Bel dan met 079-3312216. Zonder ontvangstbevestiging kan Jongerius Bakker niet garanderen dat de bestelling is verwerkt. 

Bestelvoorwaarden
Je bestellingen kun je afhalen bij jouw Jongerius Bakker filiaal en ze kunnen ook tussen 9.30 en 11.00 uur worden bezorgd. Wij kunnen bestellingen vanaf een bedrag van 25 euro bezorgen. Voor bestellingen tot een bedrag van 75 euro vragen wij een vergoeding van 2,50 euro. Bestellingen boven de 75 euro worden gratis bezorgd. Bezorgingen kunnen alleen in Zoetermeer en Bleiswijk plaatsvinden.

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

COLLEGA'S GEZOCHT: BAKKERIJ EN WINKEL

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een gezellig team en heb je zin om elke dag heerlijke producten te maken of te verkopen? Dan passen we wellicht goed bij elkaar!...

Meer nieuws...