Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Geschiedenis

Jongerius Bakker: een begrip in Zoetermeer!

Wat meer dan 100 jaar geleden begon met een enkele winkel is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met elf winkels verspreid over Zoetermeer en Bleiswijk.

In 1901 begon Piet Jongerius een bakkerij in Zoetermeer. Sinds 1979 heeft Gert Jongerius als derde generatie het familiebedrijf voortzet. En sinds 2017 heeft Daphne Jongerius het stokje van hem overgenomen.

Een van de doelstellingen van Jongerius Bakker was het meegroeien met de gemeente Zoetermeer. Jongerius Bakker voorziet de gemeente dagelijks van brood en banket. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bakkerij met elf winkels. Er wordt werk geboden aan ongeveer 135 mensen.

Naast het bevoorraden van eigen winkels, levert Jongerius Bakker ook dagelijks producten aan Plus Verheul in Benthuizen, Jumbo Zevenhuizen, Jumbo Bergschenhoek, Coop Stompwijk en Banketbakkerij De Vlaam in Gouda en omstreken.

Er wordt gewerkt met grondstoffen van een hoogwaardige kwaliteit en met de modernste apparatuur. Het personeel werkt met plezier bij Jongerius Bakker. Door deze combinatie van factoren worden er producten van hoge kwaliteit geleverd. Er is een constante zorg voor kwaliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid.

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

COLLEGA'S GEZOCHT: BAKKERIJ EN WINKEL

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een gezellig team en heb je zin om elke dag heerlijke producten te maken of te verkopen? Dan passen we wellicht goed bij elkaar!...

Meer nieuws...