Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Jongerius van Gisteren

Sinds eind 2010 verkoopt Jongerius Bakker met succes het brood ‘van gisteren’ in winkelcentrum Buytenwegh. In januari 2012 is er een verkooppunt in winkelcentrum De Vlieger (Zoetermeer) aan toegevoegd. Sinds april 2012 zijn nog drie vestigingen toegevoegd: winkelcentrum Meerzicht (Zoetermeer), winkelcentrum Seghwaert (Zoetermeer) en Bleiswijk. In alle gevallen hebben de producten geen eigen verkooppunt, maar worden ze vanuit een bestaande winkel van Jongerius Bakker verkocht.

Elke bakker houdt aan het einde van de dag brood over. Bij Jongerius Bakker gaat een deel van dit brood naar de voedselbanken en naar de kinderboerderij. Een ander deel van het brood bieden we een dag later aan voor de prijs van 1,10 euro. De kwaliteit van het brood van Jongerius Bakker is zo hoog, dat het brood, zelfs al is het ‘van gisteren’, nog heerlijk van smaak is.

In de winkel Jongerius van Gisteren worden hele, voorverpakte, gesneden broden voor 1,00euro verkocht. Ook ligt er kleinbrood (witte en bruine bollen, krentenbollen etc.) in het schap voor 1,00 euro. Met regelmaat wordt dit assortiment aangevuld met gevuld brood of andere producten. De keuze aan producten is afhankelijk van de verkoop van de dag ervoor. En voor elke dag geldt: op = op.

Met het concept Jongerius van Gisteren bereikt Jongerius Bakker nieuwe klanten. De bereikbaarheid van het lekkere Jongerius Bakker brood wordt zo vergroot.

Twintig procent van de opbrengst van Jongerius van Gisteren wordt lokaal ingezet voor en door goede doelen. Jongerius Bakker is een lokale ondernemer en met het concept Jongerius van Gisteren wil de bakker de eigen stad graag verder helpen.

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

HERFSTKLEURPLAAT: WAT VEEL KUNSTENAARS!

Wat hebben er veel mensen (jong én oud :)) meegedaan aan onze kleurplatenactie. Meer dan 1200 kleurplaten hangen er momenteel in onze winkels. Wat een feest! We laten...

Meer nieuws...