Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Jongerius van Gisteren

Sinds eind 2010 verkoopt Jongerius Bakker het brood ‘van gisteren’ in winkelcentrum Buytenwegh. Later zijn daar de winkels de Vlieger, Meerzicht, Seghwaert en Bleiswijk aan toegevoegd. In alle gevallen hebben de producten geen eigen verkooppunt, maar worden ze vanuit een bestaande winkel van Jongerius Bakker verkocht.

Elke bakker houdt aan het einde van de dag brood over. Bij Jongerius Bakker gaat een deel van dit brood naar de voedselbanken en naar verschillende boerderijen. Een ander deel van het brood bieden we een dag later aan voor een sterk gereduceerde prijs. De kwaliteit van het brood van Jongerius Bakker is zo hoog, dat het brood, zelfs al is het ‘van gisteren’, nog heerlijk van smaak is.

In de winkel Jongerius van Gisteren worden hele, voorverpakte, gesneden broden en diverse soorten kleinbrood (witte en bruine broodjes, krentenbollen etc.)  verkocht. Met regelmaat wordt dit assortiment aangevuld met gevuld brood of andere producten. De keuze aan producten is afhankelijk van de verkoop van de dag of dagen ervoor. En voor elke dag geldt: op = op.

De naam 'van gisteren' doet vermoeden dat alle producten die binnen het concept worden verkocht een dag eerder zijn overgebleven, maar dat is niet altijd het geval. Op maandag verkopen wij bijvoorbeeld grootbrood vanuit de vriezer (brood dat eerder in de week na overblijven in de vriezer is gegaan) en we verkopen ook regelmatig cake, crackers en andere producten met een langere houdbaarheid en dus niet altijd 'van gisteren'.

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

ZATERDAGCHAUFFEUR GEZOCHT!

VACATURE ZATERDAGCHAUFFEUR lokaal rijden in Zoetermeer en omgeving

Vind jij het leuk om met verschillende teams s...

Meer nieuws...