Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

VERNIEUWDE BROODAANBIEDINGEN


Vanaf 19 april 2022 verdelen wij ons broodassortiment in 2 groepen: basisbroden en speciaalbroden. Allemaal even lekker en van de beste kwaliteit, dat hebben alle broden dan weer gemeen :). Beide soorten brood hebben een eigen aanbieding. Deze aanbiedingen zijn geldig van maandag t/m vrijdag!

Wat is een basisbrood?

Onder deze groep valt ons wit, lichtbruin en volkoren. Met alle decoratie die we hebben, van tijger tot maanzaad. Deze broden zijn in onze winkels te herkennen aan de productkaarten met een GROENE kleur.

Wat is een speciaalbrood?

Dit zijn de broden die in onze winkels te herkennen zijn aan de ORANJE kleur op de schapkaarten. Hieronder valt ons Monnikenbrood (donker, blond en vezelwit), maar ook het licht spelt, waldkorn en elfzaden bijvoorbeeld.

Hoe werken de nieuwe aanbiedingen?

2 basisbroden zijn samen in de groene aanbieding 4,85. Meer trek in ons speciaalbrood? Geen probleem, deze zijn per twee maximaal 5,60. Ga je voor een basisbrood en een speciaalbrood? Dat kan natuurlijk ook! Deze mix heeft geen aparte aanbieding, maar bij elkaar zijn deze 2 broden maximaal 5,60. Het spelt haver/rogge valt buiten beide aanbiedingen, net als voorheen.

Even wennen?

Dat kunnen wij ons voorstellen! Door alle ontwikkelingen in de wereld moeten we onze broodprijzen aanpassen. Dat doen we liever niet, maar het kan nu helaas niet anders. We blijven scherp onderhandelen. Vooral prijsverhogingen van de granen voor ons meergranenbrood, speltbrood en de diverse zaden en pitten hebben invloed op de broodprijs. Dat is de inspiratie voor de vernieuwde broodaanbiedingen. We geven voordeel waar het kan!


Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

VERNIEUWDE BROODAANBIEDINGEN

Vanaf 19 april 2022 verdelen wij ons broodassortiment in 2 groepen: basisbroden en speciaalbroden. Allemaal even lekker en van de beste kwaliteit, dat hebben alle brod...

Meer nieuws...