Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Over Jongerius Bakker

Bij Jongerius Bakker hebben we maar één missie: onze klanten het allerbeste brood en banket aanbieden dat mogelijk is. Daarom zijn wij elke dag vol aandacht en enthousiasme aan het werk. Wij willen keer op keer een topproduct leveren. Of het nu gaat om het welbekende Monnikenbrood, de handgemaakte soezen, de zachte krentenbollen, of het nieuwe Prachtbrood op basis van desem; we houden van een mooi product in de winkel! Een mooi (en lekker!) product voor u, onze klant.

Wij maken onze producten zelf, in onze bakkerij in Zoetermeer. Tijdens het maken, hebben we voortdurend onze klant voor ogen. Waar heeft u trek in of behoefte aan? Maken we iets nieuws? Kan het bestaande product nog beter? Hoe eet u het liefst uw boterham en wat neemt u het liefst bij de koffie of de thee?

Pas wanneer we tevreden zijn, brengen wij onze producten naar de winkels. En in de winkels horen we dan graag van u of we op de goede weg zitten of dat er nog iets veranderd moet worden. Wij stellen deze dialoog zeer op prijs; het houdt ons scherp en inspireert ons.

In bijna elke wijk van Zoetermeer is Jongerius Bakker aanwezig met een winkel. We maken graag actief deel uit van de gemeenschap waarin wij leven. We zijn er elke dag. Bij gewone en bijzondere gebeurtenissen. Bij geboorte, bij feest en bij rouw. We willen dat onze klanten zich welkom voelen in onze winkels en genieten van onze producten. Met zorg gemaakt, voor u.

Jongerius Bakker,

De kwaliteitsbakker bij u in de buurt

Neem een kijkje in onze webshop voor de lekkerste producten!

Webshop

Nieuws

COLLEGA'S GEZOCHT: BAKKERIJ EN WINKEL

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een gezellig team en heb je zin om elke dag heerlijke producten te maken of te verkopen? Dan passen we wellicht goed bij elkaar!...

Meer nieuws...